Utställning på Fotografiska + Tack för mig

Utställning på Fotografiska

Den 31/3  17:30 tänkte styrelsen i SEB Fotoklubb gå och kika på nedanstående utställning.
Den som har lust att följa med är välkommen att haka på. Det kostar 120kr i inträde.

Länk till evenemanget

Tack för mig

Som jag redan tidigare meddelat, så har jag valt att inte ställa upp för omval till ordförande i samband med årsmötet som var den 16 mars. Anledningen är helt enkelt att vid nästa årsmöte, så är jag inte längre kvar på SEB. Jag går i förtida pension den 1 januari. Ny ordförande är istället Peter Barkman.

Jag försvinner dock inte helt och hållet ännu och kommer att ”plåga” er en stund till via denna maillista, då jag visserligen avgått som ordförande, men istället tillsammans med Niclas Westerlund fått uppdrag som valberedning.

Är det någon som känner sig manad och sugen på att tillhöra styrelsen, till att börja med som ledamot utan fast uppdrag, så går det bra att höra av sig till mig eller Niclas så berättar vi mer om hur betungande (eller inte) det är.

/Bernt