Höstens Fototävling

 Före semestrarna gick information ut om temat för fototävlingen. Så ni har haft gott om tid att fixa bilder 🙂

Årets tema är alltså  ”Kontrast”. Som vanligt är tolkningen (nästan) fri. Tänk på de bilder ni så småningom skickar in, kommer att ligga på vår externa sida. Förvissa er om att eventuella personer på bilderna är OK med att dessa publiceras.

Nu är det dags för inlämning av bilderna. Senast den 30 oktober vill vi ha dem. De ska levereras som JPG-bilder och de ska vara i normalt format (vi gör förstoringar i storlek så nära 20×30 vi kan komma) så de passar till vår montering av bilderna.  Av den anledningen kommer Instagram, Panorama m m udda format inte att godtas.

Skicka helst originalstorleken av bildfilen. Den kommer att behövas vid beställning av förstoringarna, och skicka dem till Bernt.g.Seipl@seb.se